La selecció espanyola empata a Costa Rica (2-2), tot i que perdia 2-0 al descans

Després de perdre dissabte a Wembley davant Anglaterra, la selecció espanyola va empatar 2-2 a Costa Rica en un amistós, tot i que al descans els de Vicente del Bosque perdien 2-0. En el tram final de la represa, Silva (minut 83) i David Villa (minut 90) van segellar l'empat final. En l'onze titular van sortir els blaugranes Puyol, Iniesta, Xavi, Cesc i Villa. En la segona part van jugar Valdés i Busquets i es van quedar a la banqueta Xavi i Cesc. L'únic que no va sortir al terreny de joc va ser Piqué.

El partit no va començar gens bé per a la selecció espanyola i, sobretot, per a Iker Casillas, el dia que el porter del Madrid es va convertir en el futbolista amb més presències al combinat espanyol, amb 127 partits, i amb què ha superat Zubizarreta. I és que el primer gol de Costa Rica, a la mitja hora de partit, va arribar després d'una errada de Casillas, en què Brenes va enviar la pilota al fons de la xarxa. Abans del descans, Campbell va situar el 2-0 per a Costa Rica.

Els de Del Bosque van reaccionar en el tram final de la segona part, quan van aconseguir l'empat definitiu. Silva va retallar distàncies amb el 2-1, amb un xut creuat. Al temps afegit, el blaugrana Villa va evitar la derrota després de rematar a gol una centrada de Cazorla.