Barça

La plantilla del Barça torna a la feina, amb Milito al cent per cent i Piqué entrenant-se al marge

Ha començat la setmana i el Barça ho ha fet amb un nou objectiu. Ara és líder en solitari, després de guanyar el Reial Madrid, i, per tant, ara toca protegir aquesta primera posició a la Lliga en aquest tram final de la temporada. Els blaugranes van fer ahir la primera sessió de feina després de la victòria en el clàssic. Gerard Piqué, que va jugar els 90 minuts al Bernabéu, va fer treball al marge del grup. Ibrahimovic no va saltar a la gespa, i tampoc ho va fer Abidal. La resta, els disponibles de Guardiola, van començar a preparar el partit de dimecres al Camp Nou, contra el Dépor.

Actualitzat
Els homes de Josep Guardiola van tornar als entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per començar a preparar el compromís de Lliga de dimecres, contra el Deportivo al Camp Nou, el primer dels dos que haurà d'afrontar aquesta setmana.

Gabi Milito es va entrenar amb normalitat en el retorn a la feina de la plantilla del Barcelona, malgrat haver abandonat el partit contra el Reial Madrid amb molèsties als bessons, mentre que Gerard Piqué va treballar al marge de l'equip. L'argentí va participar en una sessió d'entrenament en la qual també van ser presents quatre jugadors del filial -Edu Oriol, Ilie, Luque i Gai Assulin- i en la qual no va participar Gerard Piqué, que va fer treball de recuperació al marge del grup.

El Barcelona va començar a preparar el seu pròxim compromís de Lliga sense la presència del central català i Éric Abidal, que continua el procés de recuperació d'una lesió.

Tampoc Zlatan Ibrahimovic, absent en el clàssic, no va poder participar en la sessió matinal d'entrenament, i està descartat per al partit contra el Deportivo. És més, podria perdre's fins i tot el derbi català a Cornellà-El Prat del següent dissabte.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut