Futbol

Iniesta avala els fitxatges que s'han fet fins ara i veu amb bon ulls l'arribada de Gabi Milito

Al Barça creuen que el fitxatge de Gabi Milito és qüestió de dies. El central argentí seria el quart reforç per a la temporada que ve i és esperat amb els braços oberts pel vestidor blaugrana. Ho ha deixat clar Andrés Iniesta, que ha participat aquest matí en un campus a Andorra la Vella. El migcampista de Fuentealbilla ha aplaudit els fitxatges de Thierry Henry, Touré Yaya i Éric Abidal, i creu que Milito suposaria la cirereta del pastís per construir un projecte guanyador. Pel que fa a la temporada que ve, ha dit que cal aprendre dels errors que s'han comès els darrers mesos i començar de zero.

Actualitzat
Andrés Iniesta ha fet una lectura positiva dels tres reforços que ha incorporat fins al moment el FC Barcelona: Thierry Henry, Touré Yaya i Éric Abidal. En un acte promocional de la marca que el patrocina a Andorra la Vella, el de Fuentealbilla ha declarat que "espero que la gent que està venint ens ajudi a fer les coses bé i a complir els objectius".

Després de la decepció de la temporada passada, Iniesta veu lògic que la plantilla visqui una remodelació: "Quan les coses no es fan bé s’han de corregir els errors i començar gairebé des de zero". Segons ell, "sabem que per guanyar haurem d’estar sempre al 200%".

El migcampista blaugrana és conscient que l’arribada de nous jugadors farà que ningú tingui un lloc assegurat a l’onze inicial: "La competència cada any és més forta, però qui guanya és l’equip". Preguntat pels periodistes sobre l’interès del club per Gabi Milito, ha manifestat que "seria una molt bona incorporació, ha rendit a un nivell molt alt els últims anys".
Anar al contingut