Futbol

Ibrahimovic: "No marxaré del Milan fins que no ho guanyi tot"

Zlatan Ibrahimovic ja ha aterrat a Milà i ha estat rebut com una autèntica estrella pels tifosis "rossonero". Després de sortir del Barça per la porta del darrere, el suec ha assegurat a la seva arribada a l'aeroport milanès de Linate que no té intenció d'abandonar el seu nou equip fins que no guanyi tots els títols. "He vingut a guanyar i no deixaré aquest club fins que no ho guanyi tot. Crec que som l'equip més fort d'Itàlia", ha contestat a un periodista que li feia referència als seus continus canvis d'equip les últimes temporades.

Actualitzat
Ibra, que torna al Calcio després d'una única temporada al Barça, ha reconegut que es va emocionar quan va saber que el Milan estava interessat en el seu fitxatge. "No hi ha gaires clubs com el Milan. Estic molt content que al final hagi sortit tot bé, i ara només vull pensar en el futbol i a jugar en un dels equips més forts del món", ha afegit.

Després d'una maratoniana negociació, el Barça va cedir el jugador al Milan, que es farà càrrec de la seva fitxa aquesta temporada i a partir de la següent pagarà 24 milions d'euros com a traspàs definitiu.

Un centenar d'aficionats han esperat Ibrahimovic a l'aeroport de Milà, on ha arribat acompanyat del vicepresident milanista, Adriano Galliani; el representant, Mino Raiola; la seva dona, i els dos fills. Tots junts assistiran a la tarda a San Siro per veure en directe el debut del Milan a la Lliga contra el Lecce.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut