L'empresa Kosmos, propietat de Gerard Piqué, investigada (Reuters)
Futbol

Hisenda investiga transferències a una empresa de Piqué per valor de 3,4 milions

L'Agència Tributària, després d'analitzar els comptes de Kosmos, ha detectat moviments per valor de gairebé 3,4 milions d'euros i exigeix més informació

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué, esquitxat de nou pel cobrament de comissions per l'organització de la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita. Tal com ha avançat El Confidencial, l'Agència Tributària, després d'analitzar els comptes de Kosmos, empresa propietat de l'exblaugrana, ha detectat tres moviments per valor de gairebé 3,4 milions d'euros i exigeix més informació.

Les transferències investigades es van fer poc temps després de percebre comissions de l'Aràbia Saudita per fer d'intermediari en la venda de la Supercopa d'Espanya.

Segons l'Agència Tributària, Piqué va ingressar gairebé 12 milions d'euros procedents de Sela Sport, companyia pública de l'Aràbia Saudita, entre els anys 2019 i 2021. Uns diners que, segons apunten, van arribar a través de diverses transferències, un total de vuit, a un compte de CaixaBank de l'empresa Kosmos.

Aquest dilluns, El Mundo ja va filtrar detalls de l'informe de la Intervenció General de l'Estat (IGAE) per a la Fiscalia Anticorrupció en què s'explica que Piqué estava realment associat a l'RFEF en el moment de les negociacions de l'organització de la Supercopa, una pràctica prohibida que es va intentar ocultar.

Segons va revelar el diari , Rubiales hauria creat un projecte encobert per pagar a Kosmos 24 milions d'euros per la Supercopa. En la seva informació, el diari acusa la RFEF i l'Aràbia Saudita d'intentar encobrir els negocis de Rubiales amb l'exjugador.

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut