Hernán Pérez en una imatge d'arxiu a la sala de premsa
Hernán Pérez en una imatge d'arxiu a la sala de premsa
Espanyol

Hernán Pérez: "Volem matar el partit contra el Llevant el més ràpid possible"

L'Espanyol ha tornat a la feina després d'un dia de descans. Óscar Duarte, recuperat de les molèsties físiques, ha treballat amb el grup. El seu company Hernán Pérez vol assegurar la permanència de forma matemàtica

Actualitzat

El central Óscar Duarte s'ha recuperat de la contusió al peu esquerre que va patir dissabte en el matx contra l'Atlètic de Madrid i aquest dimarts s'ha entrenat amb la resta de companys. El futbolista de Costa Rica no hauria de tenir problemes per entrar a la convocatòria del partit de divendres al camp del Llevant a les 20.30.

Posteriorment, en roda de premsa, el migcampista paraguaià Hernán Pérez ha afirmat que volen "matar el partit el més ràpid possible", oblidant la situació del rival a la cua de la classificació. "Hem de centrar-nos en nosaltres, no en ells. Tenim les nostres armes", ha dit Pérez.  Pel migcampista, "hem d'anar per la victòria. Hem de fer la feina ara, tot i que estem tranquils perquè tenim 8 punts d'avantatge respecte al descens".

Els tècnics estaran molt pendents de l'operació a què se sotmetrà aquest dimarts a la tarda a Londres el lateral dret Anaitz Arbilla, per acabar amb la tendinopatia que pateix en el tendó d'Aquil·les de la cama dreta.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut