Tenis

Granollers, Djokovic, Federer i Ferrero avancen a la tercera ronda de l'Open dels EUA

Marcel Granollers, Novak Djokovic, Roger Federer i Juan Carlos Ferrero han avançat a la tercera ronda de l'Open dels EUA. Granollers ha derrotat el rus Mikhaïl Kukuixkin per 7-5, 6-3 i 6-4, en dues hores i vint minuts, mentre que Federer n'ha tingut prou amb una hora i 17 minuts per eliminar l'israelià Dudi Sela per 6-3, 6-2 i 6-2. Ferrero ha hagut de suar de valent i, després de gairebé cinc hores, ha superat el francès Gael Monfils (7-6, 5-7, 6-7, 6-4 i 6-4). Tampoc ha fallat el número 1 del tenis mundial, un Novak Djokovic que continua més en forma que mai. El serbi ha escombrat l'argentí Carlos Berloq (6-0, 6-0 i 6-2). Granollers i Ferrero s'enfrontaran en la ronda següent. Per la seva banda, també el txec Tomás Berdych ha passat ronda, després de superar l'italià Fabio Fognini per 7-5, 6-0 i 6-0.

Actualitzat
En el quadre femení, Sílvia Soler ha accedit a la tercera ronda de l'Open dels EUA, després d'eliminar, de sorpresa, l'estoniana Kaia Kanepi (31), per 6-4 i 6-2, en una hora i mitja. Ha aconseguit així el millor resultat de la seva carrera, perquè no havia arribat mai tan lluny en un Grand Slam. També ha obtingut el bitllet per als vuitens Carla Suárez, que ha derrotat la romanesa Simona Halep per 3-6, 6-2 i 6-2.

La primera cap de sèrie del torneig, Carolina Wozniacki, no ha trobat oposició en l'holandesa Arantxa Rus i ha passat a tercera ronda després de superar-la per 6-2 i 6-0 en una hora de partit. La seva propera rival serà la nord-americana Vania King.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut