Tenis

Nicolás Almagro dóna la sorpresa en caure eliminat de l'Open dels EUA, però Feli López avança ronda

Sorpresa a l'Open dels Estats Units. Nicolás Almagro ha estat eliminat a la primera ronda, després de perdre davant el francès Julien Benneteau -convidat per l'organització-, en tres sets, 6-2, 6-4 i 6-3, després de 2 hores i 4 minuts. Almagro es converteix en el primer "top ten" eliminat a la primera ronda. En canvi, Feliciano López ha debutat amb un triomf davant el japonès Tatsuma Ito per 6-2, 6-4 i 6-4. A la segona ronda, el de Toledo s'enfrontarà al canadenc Vasek Pospisil.

Actualitzat
Per la seva banda, Guillermo García-López s'ha imposat a Daniel Gimeno-Tráver després d'un partit maratonià de quatre hores. El manxec ha guanyat per 6-3, 1-6, 7-6, 4-6 i 7-6. En un altre duel, Andy Murray ha superat la primera ronda amb una victòria davant l'indi Somdev Devvarman per 7-6, 6-2 i 6-3. L'escocès ha necessitat dues hores i mitja. 

Laura Pous, eliminada

En categoria femenina, la catalana Laura Pous ha quedat eliminada després de perdre contra l'alemanya Julia Georges per 6-3 i 6-1 en una hora i deu minuts. 

Venus Williams es retira

A l'Open dels Estats Units, la nord-americana Venus Williams ha anunciat que es retira del torneig per culpa d'una malaltia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut