Tenis

Djokovic, Verdasco i Ferrer passen a la segona ronda de l'Open dels Estats Units

Amb només 44 minuts, Novak Djokovic n'ha tingut prou per accedir a la segona ronda de l'Open dels Estats Units. El serbi ha vist com el seu rival, l'irlandès Conor Niland -197 del món- es retirava lesionat en el segon set. Djokovic havia guanyat el primer set amb un clar 6-0 en 21 minuts i en la segona mànega tenia un 5-1 d'avantatge, quan Niland s'ha retirat. També han passat ronda Fernando Verdasco i David Ferrer.

Actualitzat
D'una banda, Fernando Verdasco ha eliminat el finlandès Jarko Nieminen, en quatre sets, 3-6, 6-4, 6-1 i 6-4, en poc més de dues hores i mitja de partit. El madrileny ha començat malament el partit cedint el seu partit i, per això, Nieminen s'ha situat ràpid amb un 1-4 a favor. En el segon set, hi ha hagut un seguit de trencaments del servei, però ha estat Verdasco qui ha aconseguit un tercer "break", amb una efectivitat del cent per cent. En la segona ronda, Verdasco s'enfrontarà al turc Marsel Ilhan, actual 101 del món i que prové de la fase prèvia.

Per la seva banda, David Ferrer també ha passat a la segona ronda de l'Open dels Estats Units, després de superar el rus Igor Andreev per 2-6, 6-3, 6-0 i 6-4, en dues hores i vint-i-cinc minuts. L'alacantí ha començat un pèl descentrat, perquè ha encaixat un 0-4 en el primer set. De mica en mica s'ha anat recuperant, però. Ferrer arribava a l'Open dels Estats Units amb poc ritme de competició, per culpa d'una lesió a la mà esquerra.

Llagostera cau eliminada

No ha tingut la mateixa sort Núria Llagostera. La mallorquina ha caigut davant la número 1 mundial, la danesa Caroline Wozniacki, en la primera ronda per 6-3 i 6-1; en una hora i vint minuts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut