Barça

Gerard Piqué trepitja el Camp Nou per última vegada amb la millor companyia

El ja exjugador del Barça s'ha fotografiat amb els 30 trofeus que ha aconseguit en els 15 anys que ha defensat la samarreta del primer equip

Redacció Esport3Actualitzat

La penúltima vegada que el Camp Nou es va obrir només per a Gerard Piqué va ser perquè el barceloní enregistrés les imatges del seu inesperat vídeo de comiat. La darrera ha estat aquest divendres i ha servit perquè el ja exjugador del Barça es fotografiés amb els 30 trofeus que ha aconseguit en els 15 anys que ha defensat la samarreta del primer equip. Un palmarès amb tots aquests títols:

  • 3 Champions
  • 3 Mundialets de Clubs
  • 8 Lligues
  • 7 Copes del Rei
  • 6 Supercopes d'Espanya
  • 3 Supercopes d'Europa

Igual que en els adeus d'altres llegendes contemporànies del club, com Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Luis Suárez o Leo Messi, la vitrina particular de cada crac es completa amb algun detall.

En el cas de Piqué, ha estat la samarreta del seu últim partit i una senyera lligada a un dels trofeus del Mundialet de Clubs, un element que ja es va utlitzar amb Xavi o Messi.

"El club es va portar magníficament per celebrar una gran festa"

Des de la mateixa gespa de l'estadi barcelonista, Piqué ha tingut unes paraules d'agraïment per al "president i tot l'equip" per fer possible "un record tan valuós" com aquesta última imatge. Encara amb els moments viscuts dissabte passat a la retina, ha assenyalat:

"El club es va portar magníficament per celebrar una gran festa. Tant per a mi com per a la meva família va ser un dia molt especial. Ens el quedarem sempre amb nosaltres."

Piqué ha atès als mitjans del club des de la gespa de l'estadi blaugrana
Piqué ha atès els mitjans del club des de la gespa de l'estadi blaugrana(FCB)

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut