"Nole" o Marc Márquez, algunes de les reaccions a Twitter
"Nole" o Marc Márquez, algunes de les reaccions a Twitter
Tenis

Èxtasi a la xarxa després de la gesta històrica de Nadal

Dia de posar en valor i felicitar el manacorí. Hem agrupat algunes de les millors reaccions de dins i de fora del món de l'esport publicades a internet, entre les quals destaca el sincer missatge de Roger Federer

Redacció Esport3Actualitzat

Eren les 15.12 del migdia del diumenge 30 de gener quan Rafa Nadal ha guanyat el setè joc del cinquè set de l'èpica final de l'Open d'Austràlia 2022 i s'ha convertit així en el tenista amb més Grands Slam en categoria masculina, 21. Però com en tota la carrera del tenista balear, el fons ha estat tan important com la forma, i en aquesta final no ha estat una excepció. El manacorí ha aixecat dos sets en contra davant del número dos del món, el gegant rus Daniïl Medvédev, sent fidel al seu estil de joc, és a dir, sense donar ni una pilota per perduda.

L'èpica d'una remuntada forjada en 5 hores i 24 minuts sumada a la gesta històrica de Nadal han provocat un esclat immediat de reaccions a les xarxes. Tant de dins com de fora del món de l'esport.

Federer i Djokovic... i Gasol, Márquez i el Reial Madrid

Des de l'àmbit esportiu, han estat moltes les personalitats i entitats que han posat en valor el que ha aconseguit Nadal, començant pel seu club de formació, el Tenis Barcelona. Però si n'hi ha alguna que serà ben especial per al protagonista del dia serà el sincer missatge que ha publicat a Instagram Roger Federer, juntament amb Novak Djokovic els dos tenistes que Nadal ha desbancat avui del cim dels més llorejats. El suís s'ha reconegut "orgullós d'haver compartit aquesta era amb tu" i minuts més tard el serbi, objecte de la polèmica sanitàrio-diplomàtica prèvia a l'Obert australià, també ha felicitat el seu vell rival.

El missatge de Roger Federer publicat a les històries d'Instagram

La presidenta balear, Francina Armengol, ha estat dels primers polítics a posar en valor la proesa de Nadal. L'han seguit el cap de govern espanyol i el de l'oposició, així com la vicepresidenta Yolanda Díaz:

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut