Actualitat blaugrana

Eto'o s'entrenarà fins que algun dels equips interessats a fitxar-lo li faci una oferta en ferm

Consumada la marxa de Ronaldinho, Samuel Eto'o ha agafat el protagonisme en l'agenda blaugrana. El camerunès s'ha reincorporat aquest dissabte a l'equip després de les vacances i ha passat les proves mèdiques pertinents. Això no vol dir, però, que el seu futur estigui lligat al Barça. Eto'o continuarà entrenant-se amb el grup fins que algun dels equips interessats a fitxar-lo (El Chelsea, el Tottenham, l'Arsenal i l'Inter de Milà) li faci una oferta en ferm.

Actualitzat

Dani Alves, Messi, Keita i Eto'o. Dos que arriben, un que ja hi era, i un que hi era però que marxarà. Aquests quatre jugadors han fet avui les proves mèdiques i físiques prèvies a l'inici dels entrenaments. Fins dilluns no s'entrenaran amb el grup, abans de viatjar a Escòcia. Samuel Eto'o, segurament, encara no haurà marxat. De moment encara no té cap oferta en ferm. A part de la surrealista oferta de l'Uzbekistan, l'Arsenal, el Chelsea, el Tottenham i l'Inter, entre d'altres, s'han interessat pel camerunès. Cap equip, però, ha fet un pas endavant i, de moment, Eto'o continuarà entrenant-se amb el Barça.

Qui no viatjarà a Escòcia és Leo Messi, que s'incorporarà dimarts a la seva selecció. I un que hi viatjarà, però en podria marxar abans que els altres és Oleguer. La setmana que ve es podria tancar la seva marxa, en aquest cas, a l'Ajax.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut