Bàsquet

Eric Vila, una de les grans promeses del Barça, se'n va al bàsquet universitari nord-americà

Vila, que va ser la principal figura en la final de l'Eurolliga júnior que van guanyar els blaugranes, ha acceptat la proposta de la Universitat de Texas A&M

Actualitzat

El bàsquet formatiu del Barça s'ha quedat sense una de les seves promeses més fermes. Eric Martínez Vila, que acaba de fer 18 anys, ha decidit fer el pas i marxar al bàsquet universitari nord-americà. Vila es va comprometre amb la Universitat de Texas A&M i se n'anirà a viure als Estats Units un cop hagi acabat la seva participació a l'Europeu Sub-18 de Turquia.

Eric Vila és un dels principals artífexs del títol de l'Eurolliga guanyat pel júnior del Barça el 15 de maig passat. Poc abans ja havia tingut un paper important en la conquesta de la Lliga. Però ja fa temps que diverses universitats nord-americanes el segueixen. Davant aquesta insistència, el jugador ha acabat decantant-se pels Aggies de Texas i desvinculant-se del Barça. Quedarà per al record la fita que va aconseguir fa uns mesos, quan va ser el jugador més jove a debutar en un partit de la Lliga ACB amb el Barça, amb només 16 anys i mig, en els minuts finals d'un Barça-Madrid.

  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut