El Barça Lassa derrota l'Estrella Roja i es proclama campió de l'Eurolliga júnior (90-82)

Després de la decepció per l'absència del primer equip blaugrana a la Final Four de Berlín, el conjunt dirigit per Alfred Julbe ha conquerit el màxim títol continental en la categoria sub-18

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa s'ha proclamat campió de l'Eurolliga júnior a Berlín. Després de la decepció per l'absència del primer equip blaugrana a la Final Four, el conjunt dirigit per Alfred Julbe ha conquerit el màxim títol continental en imposar-se a la final a l'Estrella Roja de Belgrad per 90 a 82.

El Barça ha fet un inici de partit espectacular i ha arribat al final del primer quart amb un clar avantatge de 16 punts gràcies a un parcial de 33 a 17. Aquest primer període ha permès als blaugranes portar sempre la iniciativa en el marcador tot i la reacció dels serbis, que han retallat distàncies i han arribat al descans només quatre punts per sota (50-46).

En la represa, els blaugranes han continuat dominant davant un rival que no s'ha rendit mai però que ha hagut de claudicar. Eric Vila, amb 21 punts i 8 rebots, ha estat el líder del Barça Lassa, que d'aquesta manera s'ha coronat de forma brillant com el millor equip d'Europa sub-18.