Futbol

Els nous propietaris del Reus asseguren que tenen emparaulats 14 jugadors

A l'espera que el CSD i la Lliga validin la compra del club, els representants d'US Real Estate Investment expliquen els seus plans per salvar l'equip roig-i-negre

Actualitzat

US Real Estate Investment, els nous propietaris del CF Reus Deportiu, han indicat a través d'un comunicat que estan treballant conjuntament amb el Consell Superior d'Eports (CSD) per a l'aprovació definitiva de la venda del club. Tot i que l'antic propietari, Joan Oliver, va pactar la venda del 99,7% de les seves accions, l'operació necessita l'aprovació del CSD per ser efectiva.

En l'aspecte de gestió interna, els nous propietaris han promès que "els jugadors i empleats del club cobraran abans de final de mes". Tot i aquesta promesa, no podran evitar la marxa de diversos jugadors, que s'atenen al pacte que havien acordat amb Oliver segons el qual rebrien la carta de llibertat si no havien cobrat la nòmina de desembre abans de dimecres passat. Tres jugadors ja han manifestat que s'hi acolliran i alguns més podrien seguir les seves passes.

Russell Platt, president de US Real Estate Investment, ha indicat en un videocomunicat que han mantingut contactes amb fins a 14 jugadors d'altres equips disposats a venir a l'equip roig-i-negre en cas que sigui necessari. Aquests jugadors provindrien de campionats dels Estats Units, el Canadà, Romania, França i Anglaterra. Entre els plans dels nous propietaris, a més, hi ha a mig terme el de construir un estadi amb capacitat per a 18.000 espectadors.

Davant una situació pràcticament desesperada, el partit Albacete-Reus, previst per aquest diumenge, ha estat ajornat a l'espera que el CSD i la Lliga doni per bona la venda del club i els nous propietaris puguin engreixar un planter que ara com ara disposa només de sis fitxes professionals.

Primera presa de contacte entre el president i els jugadors

Curt Onalfo, president de futbol de l'entitat, s'ha reunit aquest matí amb els jugadors del primer equip roig-i-negre per conversar. El president ha explicat als jugadors que són "el cor del club" en la presa de contacte que ha fet juntament amb el director esportiu, Sergi Parés.

 

 

ARXIVAT A:
Reus
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut