Bàsquet

Els Lakers perden contra els Nuggets en l'últim partit de la pretemporada (119-105)

La setmana que ve comença la temporada regular de l'NBA i, per arribar a un bon ritme a aquest inici de curs, els equips continuen fent amistosos. Els Lakers, encara amb l'absència del lesionat Pau Gasol, han disputat aquesta matinada l'últim partit de la pretemporada contra els Nuggets. Els actuals campions han perdut per 119-105 en un matx on ha destacat l'actuació del "rookie" dels Nuggets Ty Lawson, que ha acabat com a màxim anotador amb 29 punts.

Actualitzat
Al marge del resultat, que ha estat favorable als de Denver, el partit ha estat tot un recital d'anèctodes. La primera jugada ha estat un triple de Lamar Odom, que els seus companys a la banqueta han celebrat amb un curiós ball.

Una relliscada de l'escorta dels Nuggets, JR Smith, ha obligat a netejar la pista. Però qui ha sortit a fer-ho no ha estat el personal del San Diego Sports Arena, sinó un seguidor dels Lakers. El seu somriure no es deu al privilegi de passar el pal sinó al fet que, gràcies a això, va guanyar una juguesca, que va cobrar del seu amic tan bon punt va tornar a seure.
Anar al contingut