Primera

Tots els gols de la cinquena jornada de Primera

Repassa tots els gols de la cinquena jornada de lliga

La Reial Societat, que va començar la Lliga amb 3 victòries en les tres primeres jornades, ha encadenat aquest dijous la seva segona derrota consecutiva. Després de perdre contra el Reial Madrid a la quarta jornada (1-3), aquesta cinquena ho ha fet al camp del Llevant (3-0), que es situa cinquè de la classificació en 2 victòries i 3 empats. Els locals s'han avançat amb un espectacular gol de volea de Chema en el minut 45 i han sentenciat en el minut 75, quan Morales ha transformat el penal de que ell mateix ha estat objecte. L'equip basc s'ha quedat amb 10 jugadors per l'expulsió de Diego Llorente en el minut 88 en la mateixa falta directa des de la frontal que Bardhi ha transformat en el 3 a 0.

La manca de concentració del Celta concedeix l'empat al Leganés

El Celta de Vigo ha dominat el partit en tot moment tot i que li ha faltat concentració en els darrers minuts i ha acabat cedint l'empat al Getafe (1-1). Maxi Gómez ha avançat els gallecs al minut 25 marcant un gol després d'una gran combinació amb Hugo Mallo.

Els madrilenys, però, no han renunciat a res i, a les acaballes del partit, Álvaro Jiménez s'ha inventat una assistència llarguíssima que ha creuat l'àrea del Celta gairebé de costat a costat fins arribar als peus d'Ángel Rodríguez que ha rematat a plaer fent el gol de l'empat a 1. L'afició de Balaídos no s'ho podia creure.

Els últims minuts, el partit s'ha tornat boig, s'ha endurit el joc per part de tots dos equips en l'intent de desequilibrar el marcador cap al seu costat però l'àrbitre ha xiulat el final del partit.

El Sevilla s'imposa per la mínima a la UD Las Palmas (1-0)

El Sevilla ha guanyat 1-0 el Las Palmas en un partit marcat per dos noms propis. El primer, Vitolo, el jugador que va marxar aquest estiu del Sánchez Pizjuan per anar a un Atlètic de Madrid que no el podrà inscriure fins el gener. Per això juga ara cedit a l'equip canari. L'afició sevillista l'ha rebut amb xiulets i càntics poc edificants. L'altre protagonista ha estat Navas, jugador format al Sevilla que, després de 4 temporades al Manchester City ha tornat. Seu ha estat el gol de la victòria, en el minut 83 que deixa l'equip segon de la Lliga.

El Dépor s'estrena

El Deportivo de La Corunya, després de 5 jornades de Lliga, ha deixat de ser membre del club d'equips de Primera que encara no havien guanyat cap partit. Els gallecs han derrotat l'Alabès (1-0), que juntament amb el Màlaga són els dos únics equips que encara no han sumat cap punt. L'únic gol del partit l'ha fet el brasiler Luisinho en el temps de descompte de la primera part.

L'Atlètic de Madrid doblega l'Athletic Club a casa seva (1-2)

El duel entre l'Athletic Club i l'Atlètic de Madrid ha començat molt igualat, ha estat un enfrontament força dur i molt encallat en el mig del camp. Finalment, a la segona part, Correa i Carrasco han trobat la manera d'imposar-se als de Ziganda en un San Mamés hostil (0-2). A la primera part, l'àrbitre ha xiulat penal de Filipe Luis sobre Raúl García just a sobre de la línia de l'àrea. Aduriz ha estat l'encarregat de xutar-lo però Oblak li ha endevinat les intencions i ha aturat la pilota amb molta seguretat. Just abans del descans, el col·legiat ha anul·lat un gol de xilena a Griezmann per una falta prèvia de Godín.

A la represa, Ángel Correa ha obert el marcador rematant una combinació entre Koke i Griezman. El davanter francès també ha tingut un paper destacat en el segon dels 'colchoneros' i és que ha estat l'autor de la magistral assistència a Yannick Carrasco que ha superat Arrizabalaga sense problemes. En el darrer minut, Williams ha enviat la pilota al fons de la xarxa però el jutge de línia ha considerat que el davanter basc estava en fora de joc. I ja, en el temps afegit, Raúl García ha escurçat distàncies amb una rematada a boca de canó deixant el marcador definitiu (1-2)

El València escombra el Màlaga de la mà de Zaza i deixa Míchel a la corda fluixa (5-0)

El Màlaga ha sortit escaldat de Mestalla després d'encaixar un dolorós 5-0 davant del ValènciaSanti Mina ha estat l'encarregat d'obrir la llauna amb un gol de cap després d'una gran assistència de Carlos Soler. Però si algun protagonista tindran els malsons dels jugadors del Màlaga aquesta nit és Simone Zaza i és que el davanter italià ha marcat tres gols en vuit minuts. Malgrat el contundent resultat, els homes de Marcelino han mantingut la pressió com si el 0-0 encara estigués en el marcador i Rodrigo encara ha tingut temps de transformar el cinquè. La confiança en l'entrenador dels andalusos, Míchel, queda molt tocada després d'encadenar una derrota tan aclaparadora i sumar la cinquena desfeta en les cinc jornades que s'han jugat a la Primera Divisió.