Segona Divisió

El Sabadell suma el primer punt de la temporada a Saragossa

El conjunt dirigit per Antonio Hidalgo ha empatat a Saragossa en un partit sense gols però amb dos pals, un per a cada equip. El Sabadell aconsegueix el primer punt d'aquesta temporada

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Als set minuts a La Romareda, el Sabadell s'ha endut el primer ensurt. El Saragossa, a través de Larra ha enviat una potent volea al travesser i la porteria de Mackay ha tremolat. Stóitxkov, de falta directa, ha enviat un xut per sota de la barrera que ha atrapat Cristian Álvarez. Abans de la primera mitja hora, Nárvaez amb un xut creuat des del balcó de l'àrea ha enviat la pilota fora. I altre cop Stóitxkov, poc després, ha recuperat una pilota que ha conduït fins a la frontal però un cop allà no ha estat encertat en la direcció del xut. Guruzeta, amb diversos detalls de qualitat, ha disposat d'una bona ocasió que ha acabat desviant Atienza. Just abans del descans, Cristian Álvarez amb una doble parada ha evitat el gol del Sabadell. El primer xut era de Guruzeta a la mitja volta i el segon a partir del refús, d'Undabarrena.

A l'inici de la segona part, Juan Hernández ha protagonitzat tres ocasions, una de les quals, al 66, ha estat una falta directa que ha estavellat al pal. El primer punt dels sabadellencs ha arribat en el sisè partit que han disputat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut