Atlètic Terrassa - Polo, a la final de la Copa del Rei (@elSuperHincha)
Hoquei herba

El RC Polo i l'Atlètic Terrassa s'enfrontaran en la final de la Copa del Rei d'hoquei herba

L'Atlètic ha guanyat l'Egara en el derbi egarenc per un ajustat 2 a 3. En l'altra semifinal, el Polo ha superat l'amfitrió de la Competició, el Junior, per 3 a 5

L'RC Polo i l'Atlètic Terrassa protagonitzaran la final de la Copa del Rei d'hoquei herba que es juga aquest diumenge a Sant Cugat, al Club Junior a les 11 de matí.

El Polo s'ha classifcat per a la final després de superar l'amfitrió de la competició, el Junior, que ha caigut en mans del vigent campió per 5-3. Els blau-i-negres han oposat resistència amb gols d'Àlex Gil (2) i Nil Marí, però finalment han caigut en un bon últim quart dels de Barcelona. L'equip de Jorge Dabanch es disputarà la tercera plaça amb l'Egara aquest diumenge a les nou del matí a l'estadi Lluís Serrahima.

En l'altra semifinal, el derbi egarenc, l'Atlètic Terrassa s'ha classificat per a la final després de vèncer l'Egara, per la mínima (2-3). Els de Dani Martín intentaran aquest diumenge fer-se amb la Copa, que fa dos anys que no guanyen. L'Egara, malgran posar-se fins a dues vegades per davant en el marcador, han acabat perdent. Lluís Mercadé ha obert el arcador als 25 minuts, però Marc Sallés ha empatat als 29. Ja en el tercer quart, Pol Gispert ha tornat a donar avantatge l'Egara en el minut 45. El Atlètic ha reaccionat aviat amb dos gols de penal-córner de Roc Oliva en els minuts 52 i 60 que li han donat la volta al marcador.

Club de Campo - Júnior, final de la Copa de la Reina

Després de superar la Reial Societat de Sant Sebastià (0-2) en les semifinals, el Club de Campo, màxim favorit per revalidar la Copa de la Reina, jugarà aquest diumenge la final contra el Júnior, amfitrió de la competició, que ha vençut avui l'RC Polo (0-1). Serà la reedició de la final de la ultima edició de la competició que es va emportar per la mínima (1-0) el quadre madrileny, dominador dels últims anys.