Copa del Rei

El propietari de l'Alabès, Josean Querejeta, no vol que la final de Copa es jugui al Camp Nou

El màxim accionista del conjunt vitorià assegura en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio que la seva primera opció és San Mamés i aposta perquè la final es disputi en un estadi neutral

Actualitzat

El propietari de l'Alabès, Josean Querejeta, ha assegurat en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio que no vol jugar la final de la Copa del Rei al Camp Nou, i s'inclina per jugar-la a Bilbao, perquè San Mamés és un estadi gran, neutral i queda a prop de Vitòria. Tot i això, el màxim accionista del club basc tampoc no veuria malament que es jugués al Vicente Calderón.

"Crec que les finals s'han de jugar sempre en un terreny neutral. En aquest sentit ni Mendizorrotza ni el Camp Nou complirien aquest requisit. Per una altra banda, he sentit a parlar del Calderón però no ho sé, resulta una mica estrany que un club que es vol acomiadar del seu camp no vulgui participar en l'últim partit que es disputi allà", ha explicat.

San Mamés i el Bernabéu, pràcticament descartats

Tot i el desig del conjunt basc, San Mamés està pràcticament descartat per acollir la final del pròxim 27 de maig ja que tres dies després l'estadi de l'Athletic serà l'escenari d'un concert del grup Guns N' Roses i, segons ha confirmat l'empresa promotora, necessita un mínim de cinc dies per al muntatge.

L'altre estadi que també té molt poques opcions és el Santiago Bernabéu, després que Florentino Pérez ho hagi descartat perquè s'han de fer unes obres un cop s'acabi la temporada, i els seus socis tampoc volen que el club blanc sigui l'amfitrió de la final.

Amb aquests dos estadis descartats, el Vicente Calderón i el Camp Nou serien ara mateix les dues opcions més ben situades, sense descartar Mestalla, a València.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut