Futbol

Quatre opcions per acollir la final de la Copa del Rei entre Barça i Alabès

Vicente Calderón, Santiago Bernabéu, San Mamés i fins i tot el Camp Nou són les alternatives per jugar la final

Jordi GrauActualitzat

Quan arriba la final de la Copa del Rei, darrerament hi ha dues variables que es repeteixen: el Barça és un dels finalistes i el Santiago Bernabéu no és l'escenari. A falta que el club blaugrana i l'Alabès arribin a un acord amb la Federació Espanyola sobre la seu de la final del 27 de maig, hi ha ara mateix quatre escenaris possibles.

L'estadi del Reial Madrid n'és un, però se suposa que el club blanc tindrà alguna excusa preparada, o que directament no permetrà que el seu estadi aculli l'esdeveniment.

A Madrid també, l'estadi Vicente Calderón és vist com l'indret amb més opcions, en el que suposaria el comiat de l'actual estadi de l'Atlètic, que la temporada que ve es trasllada a un camp nou de trinca, el Wanda Metropolitano. El Calderón ja va ser l'escenari de l'última final.

San Mamés també entra en la llista, perquè és l'opció preferida per l'Alabès. A només 60 quilòmetres de Vitòria, és el camp més modern de tots, però igual que al Calderón, només hi cabrien uns 17.000 aficionats per equip. Un problema afegit és que, només tres dies després de la data de la final, el dimarts 30 de maig, l'estadi de l'Athletic Club serà l'escenari del multitudinari concert del grup de rock dur, Guns and Roses, i l'empresa promotora ja ha anunciat que necessita un mínim de cinc dies per al muntatge.

El Camp Nou també es planteja com a opció. Ja va acollir la final de fa dues temporades i és l'alternativa preferida pel vestidor blaugrana, que s'estalviaria un viatge i jugaria en un entorn molt familiar. A més, comptaria amb capacitat màxima per als espectadors.

 

  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut