Hoquei Herba

El Polo guanya la Lliga d'hoquei herba després de vèncer per 4 a 1 el Club de Campo

El Reial Club de Polo ha aconseguit l'onzena Lliga d'hoquei herba després de guanyar el Club de Campo de Madrid per 4 a 1. Els barcelonins ja d de tres gols d'avantatge en el descans, que els han permès encarrilar el títol sense dificultats.

El Reial Club de Polo ha aconseguit l'onzena Lliga d'hoquei herba després de guanyar el Club de Campo de Madrid per 4 a 1. Els barcelonins ja tenien tres gols d'avantatge al descans que els han permès encarrilar el títol sense dificultats.

El líder de la fase regular ha fet un bon primer temps deixant enllestit el partit en el descans gràcies als gols de Xavi Lleonart, Roger Padrós i Salva Piera. En la segona, els madrilenys, mitjançant Fürste, han anotat, però era un gol insuficient per capgirar el marcador. Al final, Àlex Casasayas ha estat l'encarregat de fer pujar el quart, i definitiu gol, al marcador.

El Polo va guanyar el primer partit de la final, però, tot i perdre el segon, amb el tercer han aconseguit el títol.