El pare de Neymar, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

El pare de Neymar assegura en un comunicat que les gestions pel fitxatge del seu fill pel Barça van ser legals

El pare i representant de Neymar ha assegurat en un comunicat que cap membre de la seva empresa ni del seu entorn estan imputats i s'ha mostrat convençut que totes les gestions realitzades en el fitxatge del seu fill pel Barça van ser absolutament legals.

Actualitzat
Neymar da Silva Santos, el pare i representant del jugador brasiler del F. C. Barcelona Neymar, ha assegurat aquest dimarts, a través d'un comunicat, que "cap membre" de la seva empresa, ni del seu entorn "ha estat imputat en causa judicial alguna "pel fitxatge del seu fill pel conjunt blaugrana i s'ha mostrat convençut que totes les gestions realitzades en el fitxatge del seu fill van ser legals.
   
"Vull manifestar la importància que té per a mi, que cap membre, ni empresa del meu entorn hagi estat imputat en causa judicial alguna. Contràriament al que alguns mitjans brasilers han assenyalat durant els últims dies, evidenciant una manca total d'informació contrastada i veraç", ha informat el pare del futbolista a través del comunicat. "L'anomenat "cas Neymar" obert a Espanya per investigar el fitxatge de Neymar Jr. per part del F. C. Barcelona en cap moment ens ha afectat jurídicament", afegeix en la mateixa nota.
   
La Fiscalia Anticorrupció va demanar  dilluns 2 anys i 3 mesos de presó per al president del Barça, ​​Josep Maria Bartomeu, i 7 anys i 6 mesos per al seu predecessor en el càrrec, Sandro Rosell, per presumptes delictes fiscals en el fitxatge del brasiler Neymar. Així mateix, el fiscal del cas va demanar també en el seu escrit d'acusació que s'imposi una multa de 22,2 milions d'euros al Barcelona, ​​que serà jutjat com a persona jurídica, així com de 25,1 milions a Rosell i 3,8 milions a Bartomeu.
   
El pare del futbolista s'ha mostrat convençut, en aquest sentit, que les "persones involucrades" en la gestió del fitxatge de Neymar pel Barcelona "van desenvolupar les seves gestions respectant en tot moment les lleis del Brasil i Espanya i que ho van fer sempre en el marc estatutari de la FIFA. Circumstància per la qual, té la "certesa" que "finalment es demostrarà que les gestions realitzades perquè Neymar Jr pogués jugar al F. C. Barcelona van ser absolutament legals, supervisades pels millors juristes i que mai es va intentar vulnerar cap legislació".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut