Celebració dels jugadors del Nàstic després d'un dels gols (Twitter @LaLiga)

El Nàstic goleja el Bilbao Athletic (0-4) i torna a posicions de "play-off" d'ascens

Els tarragonins, que acumulaven quatre empats consecutius, han complert el seu objectiu i han guanyat el Biblao Athletic amb una golejada (0-4). Amb aquesta victòria els de Vicente Moreno s'han posat tercers a la lliga a dos punts de la zona d'ascens directe

Andrea GuerreroActualitzat

El Nàstic no ha deixat escapar l'oportunitat que tenia per tornar a les posicions de "play-off" i ha guanyat aquest diumenge al Bilbao Athletic. Els tarragonins han golejat al Nou San Mamés per 0 a 4 i s'han col·locat tercers a la Lliga.

La primera part ha començat amb igualtat i tots dos equips han disposat de bones ocasions per obrir el marcador. Fins i tot es podria haver posat al davant el filial basc, però finalment ha estat Naranjo qui ha avançat el Nàstic. El davanter grana ha fet el seu novè gol aquesta temporada després d'una gran passada de Muñiz per sobre de la defensa blanc-i-vermella, que ha deixat l'andalús sol davant el porter.

La segona part ha començat amb el Bilbao Athletic perdonant l'empat. Gorka Santamaría no ha sabut aprofitar una ocasió per empatar el partit i, poc després, el Nàstic no ha perdonat. Un xut creuat des de la frontal de l'àrea de Georgi Aburjania ha batut el porter bilbaí i ha fet pujar el segon gol al marcador. Emana ha sentenciat el partit fent el tercer i el quart gols, el primer, en el minut 69, i l'altre, deu minuts després.

Amb aquesta victòria el conjunt de Vicente Moreno es torna a situar en posició de "play-off" i a només dos punts de la zona d'ascens directe a primera divisió. La  setmana que ve, el Nàstic rebrà el Numància a les sis de la tarda al Nou Estadi.