Actualitat grana

El Nàstic aconsegueix la cessió de Makukula, del Sevilla, per una temporada

El Nàstic ha aconseguit la cessió del davanter del Sevilla Ariza Makukula per una temporada. El secretari tècnic del club grana, Josep Sicart, ha explicat que tan sols falta la firma del jugador de 25 anys, que es produirà aquest divendres, un cop el jugador passi la revisió mèdica. El futbolista congolès amb passaport portuguès ja és a Tarragona. Per la seva banda, el club grana ja només està pendent de l'arribada del central paraguaià Cáceres i d'un interior esquerre encara per decidir.

Actualitzat

Makukula, de 25 anys, va estar en blanc la temporada passada per curar-se d'una greu lesió al genoll que ja ha superat. El gegant Makukula, que fa 1,92 d'alçada, serà el complement ideal a la davantera tarragonina de Portillo, que també ha arribat aquesta setmana. Luis César, doncs, ja té la pólvora que demanava.

Abans de l'anunci del fitxatge de Makukula, el club grana ha aprofitat aquest dijous per presentar oficialment el migcampista David Generelo, que arriba cedit pel Saragossa. El jugador ja fa deu dies que s'entrena sota les ordres de Luis César, tot i que ara està lesionat. Segons ha valorat el migcampista, a Tarragona s'està formant un equip amb garanties i ha declarat que podran fer un bon paper a Primera Divisió.

Mentrestant, s'ha produït una baixa. El defensa esquerrà David Pirri, que estava a prova al Nàstic, no entra dins dels plans del cos tècnic i no quedarà integrat a la disciplina del club.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut