Actualitat grana

El Nàstic presenta Portillo abans de disputar l'amistós contra l'Ascoli

El Nàstic ha presentat Javier Portillo, del Reial Madrid, i aquesta mateixa tarda els aficionats el podran veure jugar en el partit amistós contra l'Ascoli, que els oferirà en directe, a les set del vespre, el 33. Com s'ha vist en la presentació d'aquest migdia, l'afició grana està molt il·lusionada amb aquest fitxatge. L'exmadridista ha promès gols, però no s'ha "mullat" amb cap xifra.

Actualitzat
El fitxatge mediàtic del Nàstic ja és a Tarragona. Javier Portillo ha estat presentat aquest migdia com a nou jugador grana. El davanter ha rebut el primer bany de multituds tan bon punt ha posat els peus al Nou Estadi, una situació insòlita a Tarragona.

L'exjugador del Reial Madrid ja ha lluït la samarreta que defensarà les properes dues temporades. Mai fins ara un fitxatge del Nàstic havia aixecat tanta expectació. El d'Aranjuez ha volgut saludar alguns dels aficionats que s'han acostat al camp per veure'l i també ha fet els primers tocs a la pilota. Aquesta tarda debutarà en l'amistós que l'equip juga contra l'Ascoli italià.

Portillo ha declarat que no arriba a un equip que sigui la ventafocs de Primera. Abans de la presentació, el jove davanter ha passat la corresponent revisió mèdica. Portillo ha demostrat que està en bona forma, ja que ha fet tota la pretemporada amb el Reial Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut