Actualitat grana

El Nàstic apallissa sense compassió la selecció de Kuwait (6-0) en una passejada plàcida

El Nàstic de Tarragona ha apallissat la selecció de Kuwait per 6-0, en un autèntica passejada plàcida dels de Luis César a Bischofshofen (Àustria). Antoni Pinilla s'ha apuntat un "hat-trick", i Irurzun, amb dues dianes, i Aníbal Matellán, amb una altra, han arrodonit la golejada. El més difícil per als granes ha estat arribar a l'escenari, ja que tots dos equips han quedat col·lapsats a la carretera per culpa de retencions, que ha obligat a endarrerir el partit 45 minuts. Aquest és el tercer amistós de pretemporada dels granes.

El més difícil d'aquest partit per als jugadors del Nàstic ha estat arribar a l'estadi, si bé els noranta minuts de joc han estat una autèntica passejada. La selecció de Kuwait s'ha mostrat molt feble en defensa i ha pagat els errors dins l'àrea amb una golejada. Només al principi del partit el combinat ha intentat sorprendre els tarragonins, però Rubén Pérez, molt atent, ha aconseguit allunyar el perill. A partir d'aquí ha vingut el recital dels de Luis César. A partir del minut 10, Antoni Pinilla ha agafat la batuta i ha fet pujar l'1-0, amb una rematada de cap, aprofitant un córner. Dos minuts més tard i en una jugada idèntica, Pinilla s'ha anotat el segon gol, convertint el 2-0. A deu minuts d'arribar al descans, Aníbal Matellán, un dels nous fitxatges, encara ha tingut temps per fer la tercera diana, després de trobar-se gairebé la pilota als peus dins l'àrea, en un gravíssim error defensiu.

A la represa, la història s'ha repetit. Kuwait ha intentat sorprendre la porteria grana, però aquesta vegada el porter Bizarri ha refusat traient una mà miraculosa. Al primer quart d'hora de la segona part, Antoni Pinilla, de nou, s'ha apuntat el seu tercer gol en el partit, que suposava el quart dels granes. En la jugada, Pinilla ha rebut una passada en profunditat de Merino dins l'àrea, que ha enviat al fons de la xarxa. En els minuts 66 i 73, Irurzun ha agafat el relleu golejador i ha transformat dos gols. El primer, després d'una excel·lent rematada amb paràbola inclosa i en el segon, ha encarat l'àrea esquerra fins a batre el porter.

Els únics problemes que ha tingut el Nàstic han estat arribar a l'estadi. I és que el partit ha començat tres quarts d'hora més tard. Els dos equips han arribat tard a l'escenari del partit amistós per culpa del trànsit. Fa dos dies que no para de ploure a Àustria, fet que ha provocat moltes retencions a la carretera i els dos equips s'hi han trobat immersos.