Actualitat blaugrana

El Milan tempteja l'entorn de Ronaldinho per guanyar números d'endur-se el brasiler

El Milan es posarà en contacte amb Ronaldinho per sondejar els seus plans de futur. Segons ha pogut saber Televisió de Catalunya, aquest vespre estava prevista a Porto Alegre, al Brasil, una reunió entre l'entorn del brasiler i el club milanista, que vol situar-se al capdavant de la cursa per obtenir els serveis del "Gaúcho" a finals d'aquesta temporada. Ronaldinho es troba ara mateix en el seu pitjor moment al Barça, discutit pel seu baix rendiment i situat a l'epicentre de totes les crítiques com a principal responsable de l'irregular joc de l'equip.

Actualitzat

La premsa italiana ha publicat aquesta setmana que el Milan espera que la cotització del jugador encara baixi més per obtenir-ne els serveis. El contacte amb l'equip italià situaria el club "rossonero" en la primera posició a l'hora de fitxar-lo. Malgrat tot, és difícil que l'entitat de Silvio Berlusconi aprofiti el mercat d'hivern i repeteixi l'"operació Ronaldo", d'ara fa un any. Sembla que estan més interessats a esperar-se fins a final de temporada per saber el preu real del traspàs del brasiler.

De moment només hi ha una cosa clara: Ronaldinho té contracte fins al 2010 i la seva clàusula és de 125 milions d'euros. Qui vulgui fitxar-lo, en primer lloc s'ha de dirigir al Barça. El club blaugrana serà el que decidirà si obre o no la porta davant d'una oferta dels italians.

El Chelsea també s'hi interessa

El jugador va viatjar aquest dimecres al Brasil després d'un partit amistós a l'Argentina, i, realment, no tindrà gaire temps de descansar, ja que dissabte, a les sis de la tarda, haurà de tornar a ser a Barcelona per al primer entrenament abans del partit de Copa del Rei del 2 de gener, contra l'Alcoià. L'interès del Milan per aconseguir els serveis de Ronaldinho fa temps que no és cap secret. Berlusconi mai no ha amagat la seva debilitat pel de Porto Alegre. De fet, tant el Milan com el Chelsea de Roman Abramovitx estan seguint amb molta atenció els últims esdeveniments a Barcelona.

Pèrdua de cotització del "Gaúcho"

La crisi de joc de Ronaldinho, el desencant d'una bona part de l'afició, una certa falta de sintonia amb Rijkaard i fins i tot el fet d'haver tastat la banqueta. Tot plegat n'ha fet baixar el preu de mercat, i, per tant, ha animat els possibles compradors. Fins i tot, un estudi de la Universitat de Navarra, fa uns dies, s'atrevia a calcular la pèrdua de cotització del brasiler: segons l'estudi, Ronaldinho val 20 milions d'euros menys que ara fa un any.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut