FC Barcelona

La titularitat o la suplència de Ronaldinho marquen els dies previs al Barça-Madrid

Ronaldinho és el centre. Ronaldinho és el debat. Quan juga i quan no ho fa. A quatre dies per al derbi amb el Madrid, el brasiler protagonitza la prèvia del partit. Absents Messi i Henry, el dubte se centra sobre el 10 blaugrana. Ha de ser titular? Ha de ser el referent contra el blancs? Només Rijkaard coneix la resposta però, de moment, Ronaldinho s'està convertint en un assidu a la banqueta i només els seus companys semblen apostar a cegues per ell. Qui podria ser el seu substitut, Giovani, ja l'ha defensat.

Actualitzat

El jove del planter va jugar a Mestalla en detriment de Ronaldinho, que va veure tot el partit des de la banqueta, i podria tenir continuïtat contra el Madrid. Seria el seu debut en un derbi contra els blancs. I és que saber qui ocuparà la plaça de Messi és ara per ara la gran incògnita a can Barça.

El brasiler ha perdut crèdit, fins i tot per a Rijkaard que, especialment en els partits lluny del Camp Nou, l'està deixant a la banqueta més del que era habitual. Dins del vestidor, però, el 10 encara és molt apreciat i molts són els partidaris -com a mínim això diuen- de la seva titularitat davant el Madrid.

Ahir ja va ser Giovani qui va defensar Ronaldiho. El mexicà va dir que el brasiler ha de jugar diumenge perquè "és un jugador importantíssim i en aquest partit pot marcar la diferència". I és que veure Ronaldinho a la banqueta d'un Barça-Madrid podria ser la sentència definitiva per al brasiler. No obstant això, Giovani va expressar el seu desig de disputar el derbi i va posar en les mans de Rijkaard la decisió final.

L'holandès, però, sembla haver perdut part de la confiança en Ronaldinho i encara té el que resta de setmana per valorar totes les opcions. Podria tornar Henry, té al mateix Giovani, Bojan, Iniesta, Eto'o...

Henry fa una part de l'entrenament amb el grup

Sembla que la recuperació del davanter francès va per bon camí. En l'entrenament d'aquest matí, Henry ha participat al costat dels seus companys en els darrers exercicis de la sessió, que han consistit en una sèrie de partidets. Abans, l'ex de l'Arsenal s'hava entrenat en solitari al costat del recuperador. Per la seva part, Santi Ezquerro ha rebut l'alta un cop ja s'ha recuperat de la lesió que va patir fa unes setmanes en el recte anterior de la cama dreta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut