Actualitat blaugrana

El representant de Ronaldinho nega que hi hagi un acord amb el Chelsea

Un dia més a Can Barça s'ha parlat de la possible marxa de Ronaldinho. Alguns mitjans donen per fet que se'n va al Chelsea, però, de moment, no hi ha res oficial. El germà i representant de Ronaldinho, Roberto de Assis, ha sortit al pas d'una informació apareguda en un diari de Madrid que assegura que el basiler ha arribat a un acord per fitxar pel Chelsea. El davanter té contracte amb el Barça fins al 2010. El seu entorn assegura que d'oferta, res de res.

Actualitzat

Roberto de Assís ha aparegut per sorpresa, o no, en l'entrenament que ha fet el Barça aquest dimecres. I ràpidament tots els micròfons i càmeres s'han adreçat cap a ell, buscant una resposta a les afirmacions que es feien en determinats mitjans de comunicació. Es parlava d'un acord tancat amb el Chelsea. Roberto de Assís ha negat aquest acord, però ha deixat oberta la possibilitat que Ronaldinho se'n vagi. Amb un matís: hauria de ser el Barça qui fes el pas, i sense cobrar un euro per la carta de llibertat. 

Des de Madrid, ja venen que el brasiler té un acord amb el Chelsea i que fins i tot podria anar-se'n aquest mateix desembre. Roberto al·lucinava i ha dit que totes aquestes informacions han estat una sorpresa. De moment, Ronaldinho, aquesta temporada, és patrimoni de la banqueta i tots els seus somriures se'ls emporten els nens que té allà al costat. Ja es veurà si diumenge els objectius de les càmeres segueixen d'esquena al terreny de joc.

Deco s'entrena, però no té l'alta

Deco podria tenir la tan anhelada alta en breu. Després de la discussió de dimarts, el brasiler s'ha entrenat aquest dimecres al mateix ritme que els seus companys i sembla que ja està perfectament recuperat de la lesió a l'abductor. És poc probable, però, que sigui titular davant el Dépor, però podria gaudir de minuts. Els qui, en canvi, encara no s'ha exercitat amb la resta de l'equip han estat Touré Yaya i Gudjohnsen. Milito s'ha retirat abans d'hora. Sí que s'han reincorporat Víctor Valdés, Bojan i Giovanni.

La plantilla del Barça s'ha entrenat per preparar el partit de diumenge contra el Deportivo. El més destacat ha estat veure Deco entrenar-se a ple rendiment. I és que hi havia molt interès per veure el portuguès després del que va passar dimarts. A mig entrenament, Deco va evidenciar un cert malestar amb els serveis mèdics perquè no el supervisaven en el primer entrenament amb el grup. Sí que han rebut l'alta Thuram i Sylvinho.

Rijkaard, però, continua sense completar un entrenament amb tots els efectius. Aquest dimecres'han reincorporat al grup Víctor Valdés, recuperat d'unes angines, Bojan Krkic, que surt d'una gastroenteritis, i Giovanni dos Santos, recuperat ja de l'esquinç al turmell. En canvi, no s'han entrenat Touré Yaya, Gudjohnsen ni, evidentment, Henry i Oleguer. Milito s'ha retirat abans d'hora.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut