Actualitat blaugrana

Rijkaard torna a donar un toc d'atenció a Ronaldinho i el brasiler apunta a suplent pel clàssic de diumenge

Ronaldinho apunta a suplent. En l'entrenament matinal d'aquest divendres, Rijkaard ha parlat amb Ronaldinho al final de la sessió i la cara de contrarietat del brasiler en escoltar al tècnic holandès ha estat evident. Ronnie no s'ha entrenat amb la mateixa intensitat que els seus companys, i l'entrenador se li ha acostat -sembla- per cridar-li l'atenció. Sembla que la idea que Ronaldinho escalfi banqueta davant la visita del Madrid comença a ser més que una hipòtesi. Els de Schuster, però, continuen sense creure's que Rijkaard prescindeixi diumenge del crac brasiler.

Actualitzat

Ha estat Rijkaard qui ha buscat Ronaldinho. El que s'han dit queda entre ells dos, però el jugador ha estat força expressiu i sembla que poc convençut amb el discurs del seu entrenador. Ni un crit, ni una paraula fora de lloc, però es veu un Ronaldinho que no para de fer que no amb el cap, i amb un somriure impropi en ell, més irònic que no pas d'alegria.

Mà dura de Rijkaard

L'escena ha durat tot just 30 segons i ha estat l'únic apropament entre el tècnic i el futbolista. Ronaldinho, que des de dijous se sap suplent, s'ha quedat atònit després del diàleg, amb la mirada perduda, sense trobar ni resposta, ni consol de cap dels seus companys. Ha volgut fer de policia bo a l'hora de repartir els petos, Johan Neeskens, amb evidents mostres d'ànims per al jugador. L'actitud de Ronaldinho en l'entrenament fins al moment no havia estat bona. L'últim d'arribar, amb tota la plantilla al mig del camp esperant-lo.

Poca intensitat en l'entrenament

Molta broma, molts somriures i poca intensitat en els exercicis. Al trot, sense intensitat, res a veure amb la resta de jugadors de l'equip. Per exemple, Deco, que ahir també va estar en l'equip dels suplents, però que avui s'ha entrenat com el que més amb la idea de convèncer Rijkaard, que mereix ser titular contra el Reial Madrid. Ronaldinho ha deixat com gairebé sempre la nota plàstica en el partidet, poc efectiva, però que ha agradat al públic del Mini, que ha demostrat que continua sent, de llarg, encara el més mediàtic de l'equip. Per cert, Ronaldinho ha relliscat tot sol i ha acabat l'entrenament tocant-se la part posterior de la cuixa. Veurem en què queden aquests problemes físics.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut