Futbol

El Girona es compromet a pagar el deute als seus jugadors abans de divendres

El Girona, que és a un pas d'aconseguir l'ascens a Segona A, es compromet a pagar el deute als seus jugadors abans de divendres, segons ha explicat el vicepresident del club gironí, Ramon Vilaró. El Girona necessita una victòria davant el Ceuta per aconseguir l'ascens a Segona. El partit que es jugarà diumenge és decisiu després de l'empat a zero del partit d'anada. Vilaró ha indicat que preveu la presència de 10.000 aficionats del Girona a Montilivi.

Actualitzat
De cara al partit que el Girona ha de disputar diumenge al municipal de Montilivi contra el Ceuta, amb l'ascens a la Segona Divisió A en joc, continua augmentant el ritme de venda d'entrades, fins al punt que sembla que ja s'ha superat àmpliament la xifra de les 5.000 entrades venudes, entre la seu social del club i els altres punts de venda. El vicepresident Ramon Vilaró ha apuntat la possibilitat que s'arribi a la xifra dels 10.000 espectadors.

Ramon Vilaró ha fet aquestes valoracions just després de reunir-se amb un grup de jugadors de la plantilla, que li han tornat a reclamar la necessitat que el club es posi al dia en els pagaments. I el mateix Ramon Vilaró (d'acord amb el que es va pactar dilluns en el ferri que traslladava l'equip de Ceuta a Algesires), s'ha compromès personalment a pagar tot el que es deu (és a dir, part de la mensulaitat d'abril, i la totalitat de la mensulalitat de maig) entre dijous i divendres d'aquesta setmana.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut