Un moment del duel entre l'Almeria i el Girona (Foto: @LaLiga.es)
Un moment del duel entre l'Almeria i el Girona (Foto: @LaLiga.es)
Futbol

El Girona empata a zero al camp de l'Almeria, un equip sòlid a casa tot i estar en zona de descens

L'Almeria està en zona de descens, però aquest fet amaga la seva solidesa com a local

Actualitzat

El Girona mantindrà el segon lloc en la classificació de la Segona Divisió, tot i el seu empat a 0 al camp de l'Almeria. Els andalusos, tot i que són els quarts per la cua, han fet del seu camp un fortí per sumar 22 dels seus 25 punts (6 victòries i 4 empats per només 2 derrotes).

El partit ha començat malament per al Girona. En el minut 2, Pere Pons ha vist una targeta groga, la cinquena del cicle, que el deixarà sense jugar la pròxima jornada. Pons és un dels homes clau de l'entrenador Pablo Machín, i només s'ha perdut un partit, el de la primera jornada.

No ha estat un matx amb gaires ocasions. En la primera meitat, només n'hi ha hagut dues, una per bàndol. Borja Fernández ha rematat d'esperó d'esquena a porteria en el minut 10. Només una gran aturada de René ha evitat el gol dels locals. En el minut 37, un xut del visitant Samuele Longo ha anat al lateral de la xarxa.

El davanter italià ha tornat a tenir una bona oportunitat per marcar en la segona meitat, en el minut 56, però el seu xut a una centrada de Rubén Alcaraz ha marxat fora. Dos minuts més tard, Johan Mojica, arribat en el mercat d'hivern, ha debutat amb el Girona. El colombià ha deixat mostres de la seva gran velocitat.

Anar al contingut