Fraikin Granollers
Al Fraikin Granollers se li ha escapat el partit en els últims cinc minuts
Handbol

El Fraikin Granollers cau a casa contra el ZTR Zaporíjia i es complica la continuïtat a la Copa EHF (27-29)

L'equip de Carlos Viver ha dominat la primera part amb avantatges de cinc gols, però la intensitat defensiva dels ucraïnesos i l'encert del seu porter al final han capgirat el partit

Una derrota inesperada aquest diumenge davant el ZTR Zaporíjia (27-29) complica el camí del BM Granollers a la Copa EHF, quan tot just ha començat. A l'equip vallesà encara li queda l'oportunitat del partit de tornada que es jugarà a Ucraïna, i pensar que un desavantatge de dos gols es pot considerar remuntable.

La primera part del matx havia deixat bones sensacions a l'equip de Carlos Viver, que ha trobat un bon equilibri en defensa i en atac. Després d'uns minuts inicials de vigilància entre tots dos equips (4-4), la segona meitat d'aquest període ha estat clarament per als de casa, amb avantatges comòdes de cinc gols (10-5 al minut 16, i 15-10 al 25).

Una tímida reacció del Zaporíjia li ha permès marxar al vestidor anant només tres gols per sota (17-14), però ha estat en la represa quan ha aconseguit fer el partit que li interessava. El Granollers s'ha quedat sense idees davant la duresa dels centrals ucraïnesos, que, a més, han tingut prou ofici per evitar al màxim les exclusions. Aviat el marcador ha reflectit un 18-17 que preocupava.

Malgrat la baixada, els locals se les han manegat per mantenir rendes mínimes, però al minut 47 el ZTR ha avisat amb la primera igualada (22-22).

El últims cinc minuts han estat fatals per al Granollers. A més de la lluita contra la defensa visitant, s'han trobat un porter que ha semblat que s'havia guardat tota la inspiració per al final. En aquesta fase, Dereviankin ha fet quatre aturades inversemblants en resposta a les jugades més meritòries del Granollers. I l'atac dels seus companys ha seguit funcionant, especialment quan podien sortir amb velocitat.

El 24 a 25 ha estat el primer avantatge del Zaporíjia, davant del qual un Granollers contra el rellotge no ha sabut respondre amb el cap fred. L'últim gol, quan faltaven 10 segons, ha estat la sentència cruel al partit (27-29). El Granollers haurà de remuntar dos gols a Ucraïna.