Barça

El FC Barcelona estudia accions judicials contra el Santos pels seus missatges intimidatoris

La relació entre tots dos clubs es va espatllar arran del cas Neymar-DIS. I ara, el possible interès del Barça pel brasiler Lucas Lima ha tornat a encendre els ànims.

Actualitzat

El FC Barcelona està estudiant la possibilitat d'emprendre accions judicials contra el Santos, després que el club brasiler ha anunciat la seva intenció de denunciar els blaugrana per arribar a un acord amb el seu jugador Lucas Lima abans de l'inici del termini permès per començar a negociar, l'1 de juliol.

L'entitat barcelonista ha rebut correus electrònics intimidatoris del Santos, amenaçant-los amb denuncies per haver parlat amb el seu jugador. El Barça hauria respost aquest missatges, també via electrònica, negant cap mena de contacte amb Lima i expressant la seva determinació a no deixar-se intimidar.

El Barça considera que aquest episodi és part d'una estratègia lamentable que neix de la mala relació que hi ha amb el club brasiler arran del cas Neymar-DIS. Els blaugrana han pogut confirmar que a dia d'avui no hi ha cap denúncia contra ells presentada pel Santos davant la FIFA.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut