Lucas Tamarez en un partit amb el Regensburg
Futbol

El clon de Lamine Yamal és familiar d'un jugador del Barça

Lucas Tamarez, que és pràcticament idèntic a l'estrella culer, és el cosí de Balde

Redacció Esport 3

Lamine Yamal ha irromput aquesta temporada com una de les estrelles del Barça. L'extrem dretà ha batut gairebé tots els rècords possibles i, amb només setze anys, ja ha debutat amb la selecció espanyola i té un valor de 75 milions d'euros, segons Transfermarkt.

Lucas Tamarez, el cosí d'Alejandro Balde, és un futbolista estatunidenc que juga al Regensburg, de la Tercera Divisió alemanya. El migcampista de Las Vegas, que també té nacionalitat italiana i dominicana, s'assembla molt al jugador espanyol per les seves característiques físiques.

Lucas Tamarez (esquerra) i Lamine Yamal (dreta)

Les comparacions amb Lamine Yamal

La irrupció de Lamine Yamal ha provocat il·lusió entre l'afició del Barça, que no veia un talent tan prematur des dels temps de Messi. Precisament, molts seguidors comparen l'atacant espanyol amb l'astre argentí, que va pujar al primer equip des del filial.

L'atacant de Rosario va començar a jugar regularment amb divuit anys, a les ordres de Rijkaard. A l'altra banda, l'extrem català ja ha aconseguit un lloc de titular en el primer any com a juvenil i ha participat en deu gols, set dels quals a la Lliga.

"Que em comparen amb Messi? No hi haurà ningú més com el Leo."

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut