El futur nou estadi, des de l'exterior (FC Barcelona)
Barça

El Camp Nou tindrà una passarel·la aèria a 70 metres d'altura

Redacció Esport3Actualitzat

Barcelona a vista d'ocell des del nou Camp Nou. Aquesta és la darrera idea per al nou estadi, que permetrà unes vistes privilegiades a la ciutat i a les noves instal·lacions. El club ha avançat imatges inèdites i definitives de com serà l'Spotify Camp Nou. La revista del Barça anuncia una passarel·la suspesa a l'aire per contemplar l'estadi i Barcelona a 70 metres. De moment, no se sap res més, ja que no s'han donat més detalls, però sembla que serà un atractiu per a molts aficionats

Altres elements del nou Camp Nou

El Barça també ha exposat l'estètica de la grada, que tindrà un degradat blaugrana. La coberta, que taparà tots els aficionats, estarà feta de cables que aniran des de terra, per sobre de les grades, i que s'acabarà cobrint tot el cablejat amb gats hidràulics.

Termini de les obres

El club espera complir amb els terminis marcats. Per tant, el Barça podria jugar al seu estadi el novembre d'aquest any, coincidint amb el 125è aniversari de la fundació del club. Tot i això, les obres no haurien finalitzat i es continuarà treballant en algunes zones, com la tercera graderia.

 

ARXIVAT A:
Espai Barça
Anar al contingut