Gerard Piqué en un dels programes "After Kings" (Europa Press)
Futbol

La patinada de Gerard Piqué amb una influencer vestida del Reial Madrid

Moment tens entre Piqué i Marina Rivers durant un programa en directe de la Kings League

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dilluns, Gerard Piqué, va participar en el programa de la Kings League i, com sempre, ho va fer amb molta naturalitat. Aquesta és la gràcia, que Piqué se sent, mai més ben dit, com a casa. Per això, la comoditat el va fer reaccionar d'una manera que ha encès les alarmes.

En aquest mateix programa hi van participar dues influencers, la Dulceida i la Marina Rivers. Són representants de l'Ultimate Móstoles i del PIO FC, del torneig Open Shootout VIP.  Va ser en el moment en què va aparèixer Marina Rivers quan Gerard Piqué va tenir la reacció que s'ha fet viral.

@todotwitch_ Pique?? ?? #pique #kingsleague #rivers ? sonido original - Todotwitch??

 

La patinada

La qüestió és que Marina Rivers va aparèixer al programa vestida amb la samarreta del Reial Madrid, i l'exblaugrana no es va poder contenir i, en veure-la, va dir:

"No entra si no es treu la samarreta ..."

 

I de seguida, Oriol Querol va reconduir la situació per donar un cop demà a Piqué, que es va quedar gelat, ja que aquest comentari es podia entendre de diferents maneres.

"Millor que se la canviï..."

I Gerard es va avergonyir, demanant disculpes, perquè sembla que la seva interpretació va ser una altra: estava pensant en els colors i el sentiment blaugrana.

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut