Futbol

El Barça recupera el trident i es prepara per picar pedra contra el sòlid sistema del Màlaga

Luis Enrique s'ha pres com un repte especial batre el rival que l'any passat va deixar el seu equip a zero dues vegades

Actualitzat

El FC Barcelona, ​​sense Gerard Piqué ni Dani Alves, però amb Neymar i Sergio Busquets, rep aquest dissabte el Màlaga, amb el qual té un compte pendent des de la temporada passada. En els dos partits disputats l'ultima Lliga, els blaugrana van ser incapaços de batre el seu rival: a La Rosaleda van empatar a zero i al Camp Nou van perdre (0-1).

Luis Enrique no se n'oblida i es va encarregar de recordar-ho en la roda de premsa prèvia al partit. Per treure's aquesta espina que té clavada des de la campanya passada, l'entrenador del Barça recupera dues peces bàsiques en l'onze: Sergio Busquets i Neymar. Tots dos s'han entrenat amb normalitat els últims dies.

Alves, que es va trencar l'adductor de la cama dreta davant l'Athletic Club, és baixa, igual que Piqué, a qui el Comitè d'Apel·lació no ha tret ni un sol dels quatre partits amb què va ser sancionat per l'expulsió en la tornada de la Supercopa d'Espanya.

Luis Enrique podria apostar de nou per Thomas Vermaelen, un altre dels destacats contra l'Athletic, per substituir Piqué a l'eix de la defensa. La resta de l'equip serà el mateix que el que va jugar fa una setmana, tret de la més que probable entrada de Neymar a l'onze en detriment de Rafinha.

Amb la inclusió del punta brasiler, Luis Enrique per fi recupera el trident ofensiu, que encara no ha disputat ni un minut oficial aquesta temporada. Luis Suárez i Lionel Messi jugaran el primer partit després de la gala de la UEFA, en què l'argentí va ser designat millor jugador de l'any i l'uruguaià va quedar segon. S'espera que ofereixin els trofeus a l'afició del Camp Nou, juntament amb Ter Stegen, que va rebre el premi a la millor parada de l'any.

El Màlaga, després de l'empat aconseguit en la primera jornada contra el Sevilla a La Rosaleda (0-0), també recorda el que va passar la temporada passada, quan va donar la sorpresa al Camp Nou i va guanyar per 0-1, amb gol del davanter Juanmi, que aquesta campanya ja no és en l'equip andalús.

El conjunt malagueny sap que aquest curs és diferent, ja que falten jugadors importants com Samu García, Samu Castillejo i el mateix Juanmi. L'entrenador malaguista, Javi Gracia, haurà de canviar el sistema pel fet que la plantilla actual és una mica diferent de la de la temporada passada, i per això intentarà sorprendre i obtenir alguna cosa positiva en un dels camps més difícils del continent.

El Màlaga només havia guanyat una vegada abans al Camp Nou, però el seu actual entrenador només ha perdut un cop contra el Barça (un 7-0 amb l'Osasuna, la temporada 2013-14).

Gràcia recupera el migcampista José Recio i el central Weligton Oliveira, que es van perdre la primera jornada per sanció.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut