Kiril Lazarov
Kiril Lazarov intenta un llançament a porteria (EFE)
Handbol

El Barça Lassa decideix en la primera part el compromís contra el Valladolid (41-35)

En un partit vistós, la reacció blaugrana a l'empenta inicial dels castellans ha portat a un partit d'alta anotació i amb moments espectaculars

El FC Barcelona Lassa no ha acusat el cansament en el retorn a la competició domèstica després d'un triomf molt complicat en Lliga de Campions a la pista del Flensburg, i ha exercit un domini aclaparador sobre el Recoletas Atlètic Valladolid, per sumar la sisena victòria en sis partits aquesta temporada.

Com s'esperava, Xavier Pascual ha fet rotacions en l'equip, i, a més, els castellans han sortit forts, intentant treure profit del possible cansament dels blaugranes. Però l'empenta visitant no ha anat més enllà dels primers minuts, quan han aconseguit un empat a quatre gols.

Des d'aquest moment, la màquina blaugrana s'ha posat a treballar amb una eficiència incontestable i ha tingut un parell de ratxes positives que l'han instal·lat còmodament en una diferència de vuit gols (22-14). En la primera part, a més, el joc ha tingut fases especialment vistoses, i el Palau Blaugrana ha pogut veure algunes dianes espectaculars a càrrec de jugadors com Joan Saubich, Thimothey N'Guessan o Valero Rivera.

Amb tot a favor, el plantejament ha estat més relaxat, i el Valladolid ha tingut l'oportunitat de maquillar el marcador, tot i que la distància mai ha baixat dels cinc gols.

Al final del partit, N'Guessan (7), Saubich (6), Kamil Syprzak (5) i Aitor Ariño (5) han estat els màxims golejadors blaugranes. Per part del Valladolid, han destacat Diego Camino (6), Víctor Rodríguez (6), Fernando Hernández (4) i Roberto Pérez (4).

El Barça es manté líder de la Lliga Asobal amb 12 punts i és l'únic equip que compta tots els partits per victòries. El Valladolid resta a la part baixa, amb 4 punts.