Handbol

El Barça Lassa s'imposa a la pista del Flensburg i es referma en el liderat del seu grup a la Champions (27-28)

Els homes de Xavi Pascual han sumat la tercera victòria consecutiva en un duel igualat marcat per les aturades del porter Ristovski i l'encert ofensiu de Jallouz, màxim golejador del partit amb vuit gols

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa d'handbol ha sumat una victòria de prestigi a la complicada pista del Flensburg alemany per un ajustat 27-28 en partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Els homes de Xavi Pascual, tot i afrontar aquest duel amb més desgast que el rival, han superat la seva bèstia negra les últimes temporades en l'anomenat "infern del nord".

L'inici del matx ha estat fulgurant, amb contínues alternatives en el marcador, però el Barça ha arribat al descans amb un esperançador avantatge de dos gols (11-13), gràcies a una bona defensa i a la gran actuació a la porteria del macedoni Borko Ristovski.

En la represa, el Barça Lassa ha seguit dominant un Flensburg massa irregular en atac i ha arribat a tenir una màxima renda de quatre gols (15-19) després d'un ràpid contraatac culminat pel capità blaugrana Víctor Tomàs. La reacció dels alemanys no s'ha fet esperar i amb un parcial de 8-4 han tornat a igualar el marcador (23-23) a sis minuts del final.

En una recta final molt igualada, les aturades de Ristovski i els gols de Jallouz, màxim anotador del partit amb vuit gols, han permès al Barça sumar la tercera victòria consecutiva a la màxima competició europea, que li serveix per refermar-se en el liderat en solitari.