Mirotic va fer tot un recital a Berlín la setmana passada (@EuroLeague)

Mirotic fa un recital i el Barça s'enduu la victòria a Berlín (86-88)

El montenegrí anota 19 punts en un partit amb moltes oscil·lacions

Jordi RobirosaActualitzat

Mirotic ha sortit en el cinc inicial i el que menys es podia pensar en veure'l jugar és que aquest home feia cinc mesos que era fora de les pistes per una greu lesió. En cinc minuts ha fet vuit punts sense error, a més de donar una assistència. Ha estat un primer quart fascinant del Barça, que s'ha acabat amb un concloent 19 a 30.

En el segon període, s'han fos els ploms del Barcelona i això ha permès a l'Alba, amb un Blatt molt efectiu, capgirar el marcador. Al descans, 46 a 45. Jasikevicius deu haver tret el seu bloc de notes als vestidors, perquè l'escenari ha canviat en la represa.

El Barça ha ajustat molt la defensa, s'ha tornat a entonar en atac i el resultat ha estat un severíssim parcial de 2 a 18 que, pràcticament, ha sentenciat el matx... Bé, no del tot, perquè en el quart període els blaugranes han tornat a fer la pepa --perdonin l'expressió, però és la que utilitzava mon pare quan jugava al Mataró temps era temps-- i això ha permès als berlinesos tenir opcions fins al final.

19 punts de Mirotic, màxim anotador, 16 de Laprovittola i 15 de Higgins han confeccionat, en qualsevol cas, una merescuda victòria del Barça per un ajustat 86 a 88.