Jokubaitis botant la pilota durant el partit
Rokas Jokubaitis durant una jugada del matx (@FCBbasket)
bàsquet

El Barça guanya a la pista del Mònaco i s'acosta al lideratge de l'Eurolliga

La bona defensa de la primera part i els 26 punts anotats en el tercer quart, claus de la victòria catalana

Víctor LavagniniActualitzat

El Barça ha guanyat a domicili l'equip revelació de l'Eurolliga, el Mònaco (63-69). D'aquesta manera suma la novena victòria en tretze partits i s'acosta a només una del líder de la classificació.

Bon nivell defensiu del Barça a la primera part, només ha encaixat 29 punts. Frenant al líder local Mike James i controlant el ritme del partit des de darrere en un matx molt físic i de baixa anotació. Els blaugranes, però, no han fet circular la pilota amb rapidesa. Al final del segon quart, amb un segon de possessió, Mirotic ha tingut temps de convertir un triple fent pujar el 29 a 34 del descans.

Més velocitat a la represa, en 5 minuts l'equip de Jasikevicius s'ha avançat de disset amb quatre triples consecutius i aquí s'ha trencat definitivament el partit. En aquesta ocasió, el Barça no ha tingut problemes de concentració: ha dominat el joc, 26 punts anotats en el tercer quart i ha tingut el control en l'últim parcial, tot i perdre'l. Al final, 63 a 69 a la ratera monegasca.