Araujo, blaugrana fins al 2026 (FCB)
BARÇA

El Barça anuncia la renovació d'Araujo fins al 2026

El central uruguaià amplia el seu contracte amb el club tres anys més

Redacció Esport3Actualitzat

El culebrot Araujo ha arribat a la fi amb bones notícies per a totes dues parts. El Barça ha anunciat aquest dimarts la renovació del central uruguaià, que amb 23 anys ja ha demostrat que és capaç d'oferir un gran rendiment. Araujo amplia el seu contracte amb el club tres anys més, fins al 2026, amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros.

 


El jugador ha valorat d'aquesta manera la seva renovació:

"És una satisfacció i una enorme felicitats poder-me quedar aquí. Quan vaig arribar al Barça B ho veia molt lluny i ha costat molt, per això estic tant content"

 

Divendres, acte de signatura

La signatura del nou contracte entre Ronald Araujo i el Barça tindrà lloc divendres (13.30) a la gespa del Camp Nou, en un acte que no admetrà l'entrada de públic. Hi parlaran tant el central uruguaià com el president del Barça, Joan Laporta.

Fitxat pel Barça B i amb rendiment immediat al primer equip

Araujo va arribar al Barça l'any 2018 per a jugar amb el filial, procedent del Boston River de l'Uruguai. El central va firmar per cinc temporades i en la tercera va passar a formar part del primer equip. Ràpidament es va fer un lloc a l'onze titular de l'aleshores entrenador Ronald Koeman i amb Xavi ha continuat sent una peça fonamental. Al seu talent defensiu cal sumar-hi l'aportació golejadora. Aquest curs ja porta quatre dianes

 

 

Anar al contingut