El nino de Vinicius que va aparèixer penjat a prop de Valdebebas
Futbol

Detingudes quatre persones per penjar un nino de Vinícius en un pont abans d'un Reial Madrid-Atlètic

Enmig de la polèmica desfermada arran de l'últim episodi de racisme viscut pel jugador, la Policia Nacional ha informat dels arrestos

Redacció Esport3Actualitzat

Enmig de la polèmica per l'episodi de racisme viscut per Vinícius a Mestalla, quatre persones han estat detingudes a Madrid per, presumptament, haver penjat un nino amb la samarreta del futbolista del Reial Madrid en un pont proper de la ciutat esportiva de Valdebebas, segons ha informat aquest dimarts la Policia Nacional.

De moment es desconeix la identitat dels arrestats, amb d'edats compreses entre els 19 i els 24 anys i detinguts a Madrid acusats d'un delicte d'odi. Els fets van ocórrer al gener, abans d'un partit entre el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid corresponent a la Copa del Rei. La policia ha difós imatges de la detenció:

Càmeres de seguretat, sex shops i empremptes

El nino anava acompanyat de la pancarta "Madrid odia el Reial". Després que el món veies una escena tan desagradable, la Comissió Antiviolència va buscar els autors a partir de la visualització de les càmeres de seguretat de la zona, i també amb les imatges publicades a xarxes socials. Els investigadors també han basat la seves indagacions en l'anàlisi de les empremptes trobades a la nina inflable utilitzada i en cercar el sex shop on es va comprar per un preu aproximat de 30 euros.

Aquesta és una de les imatges del vídeo recopilatori d'escenes racistes que el brasiler ha penjat a les xarxes per denunciar la xenofòbia que pateix a la Lliga.

Anar al contingut