Futbol

Vinícius, expulsat a Mestalla

L'atacant madridista ha rebut la vermella directa després d'agredir Hugo Duro i ha marxat provocant el públic. El Madrid ha caigut per la mínima (1-0)

Redacció Esport3Actualitzat

El València-Reial Madrid s'ha jugat en un ambient tens, amb l'equip local obligat a guanyar per allunyar-se de la zona de descens i un Madrid amb la necessitat de reivindicar-se després de rebre una patacada a les semifinals de la Champions. El València s'ha avançat en el marcador en el minut 33 amb un gol, del jugador del filial Diego López, i això ha afegit més pressió per al Madrid. 

El primer moment de tensió ha arribat al minut 75: Vinícius Jr. havia superat el seu marcador i estava a punt de guanyar la línia de fons quan el central valencianista Comert ha xutat una pilota que el públic havia tirat al camp i l'ha fet rebotar a la bola que jugava el madridista, avortant el perill de manera antireglamentària. 

Aquesta jugada ha fet aturar el joc i ha enfurismat el davanter brasiler, que a més ha rebut, aparentment, tota mena d'improperis des de la grada. En aquell moment, el jugador madridista s'ha encarat amb un sector de la grada de Mestalla, assegurant haver sentit un aficionat que l'havia insultat i assenyalant-lo amb el dit. Vinícius ha arribat a amenaçar de deixar el camp, però s'ha anat calmant i el joc s'ha pogut reprendre poc després sense més incidències.

La picabaralla final

Ja en temps afegit, però, el brasiler ha tornat a protagonitzar una acció polèmica en enganxar-se en una jugada amb Hugo Duro, a qui ha arribat a deixar anar el braç. La picabaralla posterior l'ha revisat l'àrbitre a través del VAR i ha decretat la vermella directa per al jugador de l'equip blanc. La primera a la Lliga. Vini no ha encaixat de bon grat l'expulsió, ha demanat explicacions de males maneres a l'àrbitre i, després que els companys aconseguissin treure'l del camp, ha tornat per provocar l'afició valencianista mostrant-los dos dits per expressar el seu desig que baixin a Segona.

El València ha aconseguit defensar la seva renda mínima i ha acabat sumant tres punts que li donen molt oxigen en la lluita per evitar el descens.    

ARXIVAT A:
Vinícius
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut