Jocs Olímpics

David Cal també es classifica directament per a la final de C1 sobre 500 metres

El piragüista David Cal s'ha garantit la segona final dels Jocs Olímpics de Pequín en adjudicar-se la seva eliminatòria de C1 sobre 500 metres. L'espanyol, que a Atenes 2004 va penjar-se la medalla de plata en aquesta modalitat, ha completat la distància en 1.48,095, amb l'única oposició del romanès Florin Georgian Mironcic. De la resta de les sèries, només el rus Maxim Opalev ha estat capaç de rebaixar la marca de Cal en fer 1.47,849. A més, el català Saúl Craviotto i el gallec Carlos Pérez Rial disputaran la final de K2.

Aquest divendres 22 d'agost a les 9.30, hora catalana, David Cal disputarà la final de C1 1.000 m, on defensa l'or d'Atenes. A l'endemà, a la mateixa hora, intentarà millorar el segon lloc dels últims Jocs sobre 500 m. A més, el català Saúl Craviotto i el gallec Carlos Pérez Rial han passat a la final de K2. Per la seva banda, María Teresa Portela disputarà les semifinals de K1 i la parella formada per Beatriz Manchón i Sonia Molanes faran el mateix en K2.

L'hoquei masculí, a semifinals

La selecció espanyola d'hoquei herba masculí ha obtingut el bitllet per a semifinals de manera brillant, en vèncer Corea per 2-1. Santi Freixa ha estat l'autor dels dos gols, un al minut 12 i un altre, de penal córner, al 53. Corea ha retallat distàncies al minut 69 mitjançant Sung Hoon Yoon, però la victòria no ha perillat. Ara els de Maurits Hendriks se les hauran amb Austràlia.

Espanya cau als quarts contra Rússia

La selecció espanyola de bàsquet femení ha perdut als quarts de final davant de Rússia (84-65). Les noies d'Evaristo Pérez han dominat les russes durant els tres primers quarts, amb una renda de fins a 15 punts, però han vist com el seu rival agafava la iniciativa poc abans de l'inici de l'últim quart. Tot i intentar-ho fins al final, Rússia ha imposat la seva qualitat i s'ha classificat per a les semifinals.