Daniïl Kviat i Max Verstappen a la sala de premsa del Circuit de Barcelona-Catalunya
Fórmula 1

Daniïl Kviat desafia Max Verstappen: "A veure qui fa millors resultats"

Després de ser degradat a l'escuderia Toro Rosso, el pilot rus desafia el jove Max Verstappen, que l'ha substituït a Red Bull

Actualitzat

La sala de premsa del Circuit de Barcelona-Catalunya ha quedat petita quan han comparegut els pilots de Fórmula 1 a l'habitual roda de premsa prèvia a un Gran Premi per la tarda. Tots els focus apuntaven a dos homes Max Verstappen i Daniïl Kviat, protagonistes per una decisió insòlita, l'escuderia Red Bull va enviar el rus a la seva filial Toro Rosso per promoure el jove holandès. Primera ocasió per veure'ls a tots dos vestint els seus nous uniformes, asseguts costat per costat. Tot intentar donar sensació de normalitat, la tensió es podia palpar a l'ambient.

Primer objectiu, el defenestrat Daniïl Kviat, somriure nerviós, però tan bon punt han començat a sonar les preguntes que es podia imaginar, les seves respostes han estat d'allò més clares, "Primer va ser un xoc, però com que sempre ho dóno tot a la pista, ara faré el mateix. Fa tres setmanes era a dalt del podi i ara sóc aquí, crec que ho he fet bé, però les decisions les prenen els caps". Primer missatge per a Helmut Marko, un dels responsables del ball de volants. 

Un cop assimilat el canvi, Kviat ha agraït la rebuda que li han fet a Toro Rosso, cares conegudes que li han ajudat a encaixar una de les situacions més complicades a la seva carrera esportiva i per davant el repte de demostrar que es van equivocar amb la decisió, "Vull donar molt bons resultats a l'equip, serà molt interessant veure qui dels dos fa millors resultats". Verstappen, assegut al seu costat feia un posat de circumstàncies, especialment quan el rus li ha llençat un dard enverinat, "no té cap sentit que ens desitgem sort".

Max Verstappen, ja sigui per la seva joventut o pel difícil paper del que ha d'entomar els cops, s'ha limitat a destacar que "és una oportunitat, estic molt content i vull anar pas a pas, cursa a cursa per anar millorant. No serà fàcil acostumar-me al nou cotxe, especialment amb el Mundial ja començat".

Fernando Alonso, per la seva banda, amb poc a perdre i molt a guanyar, s'ha mostrat molt "optimista" davant la premsa per que el seu MP4-31 "és cada cop més competitiu, crec que les properes curses seran bones per a McLaren i esperem seguir millorant com fins ara". Preguntat sobre la polèmica del canvi de volants a Red Bull, el pilot asturià, a l'hora de fer valoracions, no ha volgut entrar en detalls i s'ha limitat a comparar-ho amb la seva experiència, ell va començar en un equip petit, Minardi, l'actual Toro Rosso, per després fer el salt a les escuderies més grans, "els dos escenaris tenen coses bones, en un equip petit tens menys pressió però, en un equip gran, si ho fas bé, se t'obren moltes oportunitats de futur. Tant Kvyat com Verstappen correran molts anys a la F1 per què tenen talent i potencial per guanyar mundials".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut