Fórmula 1

Fernando Alonso estrenarà un monoplaça completament nou al Circuit de Barcelona-Catalunya

El sisè lloc que va aconseguir el pilot asturià al GP de Rússia omple d'esperances McLaren

Oriol LlachActualitzat

Finalment, McLaren podria estar vivint els darrers dies de la travessa pel desert que ha representat implementar un motor Honda en els seus monoplaces. Els aires que es respiren a l'escuderia de Woking vénen carregats d'optimisme, i no només pel prometedor sisè lloc de Fernando Alonso al GP de Rússia, sinó també per la solvència en fiabilitat que estan demostrant tenir els monoplaces tant de l'asturià com de Jenson Button, una paraula maleïda que va arribar a desesperar McLaren la temporada passada.

Fernando Alonso ja està instal·lat al pàdoc del Circuit de Barcelona-Catalunya i espera poder oferir al seu públic una gran cursa i, per què no, tornar a pujar al podi gairebé dos anys després de l'últim cop, al GP d'Hongria del 2014.

Nico Rosberg, per la seva banda, vol consolidar la seva hegemonia segellant un inici de temporada de somni, el ple de victòries, això sí, amb el permís del seu company Lewis Hamilton i la seva set de títols; l'anglès comença a mostrar-se neguitós i això, en Fórmula 1, és garantia d'espectacle.

Enmig de tot, Ferrari, un Vettel i un Raikkonen que porten massa temps fent un bon paper, però veient com és del tot insuficient per enderrocar l'imperi de Mercedes.

I per si fos poc, el terratrèmol a les files de Red Bull pel canvi de seients entre Verstappen i Kvyat a mitja temporada, apunta que l'holandès traurà les seves armes més perilloses per consolidar la seva promoció, mentre el rus ho donarà tot per demostrar que Helmut Marko i Christian Horner es van equivocar enviant-lo a pilotar un Toro Rosso.

Molts fronts oberts i molta Fórmula 1 per viure en la que ha de ser una de les millors curses que veurà el Circuit de Barcelona-Catalunya, aquest cap de setmana, en directe per TV3 (dissabte, a les 13.30 la qualificació, i diumenge a les 12.30, "La fórmula" i la cursa).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut