Daniel Ricciardo durant el Gran Premi d'Hongria
Daniel Ricciardo durant el Gran Premi d'Hongria (Reuters)
Fórmula 1

Daniel Ricciardo confirma que deixa McLaren a final de temporada

El pilot australià i l'equip britànic han acordat rescindir el contracte que els vinculava fins al 2023

Redacció Esport3Actualitzat

Era un secret de domini públic, però aquest dimecres s'ha fet oficial: Daniel Ricciardo deixa McLaren. El pilot australià i la marca britànica separaran els seus camins un cop acabi la temporada 2022. Així ho han anunciat les dues parts, que han arribat a un acord després que no s'hagin complert els objectius que s'havien proposat.

"McLaren i Daniel Ricciardo han acordat mútuament que en Daniel deixarà l'equip al final de la temporada 2022. L'equip agraeix a en Daniel tota la seva implicació i contribució, inclosa la memorable victòria a Monza."

Daniel Ricciardo va arribar a Woking fa dues temporades amb un contracte fins al 2023. En un principi, el pilot assegurava que compliria el contracte, però aquesta temporada els resultats no han estat els esperats i McLaren vol donar pas a joves promeses per acompanyar Lando Norris a partir d'ara.

De fet, tots els rumors es van disparar quan Oscar Piastri va deixar plantat Alpine després de l'adeu de Fernando Alonso. El també australià havia arribat a un acord amb McLaren i tot feia preveure que Ricciardo, molt irregular durant les dues temporades, tenia les hores comptades a l'equip.

Ricciardo s'ha acomiadat amb un vídeo que ha compartit a les xarxes socials.

"Ha estat un privilegi formar part de la família de McLaren durant les dues últimes temporades. Anunciaré els meus plans de futur quan calgui, però independentment d'això, no em penedeixo de res i em sento orgullós de l'esforç i el treball que he fet a McLaren, especialment amb la victòria a Monza."

Anar al contingut